top of page
Basketball
  • koduleht7

Spordikool KETS ja T4G sügisvaheaja sportmängude linnalaager 25.10-26.10.2022

Vihmasel teisipäeval kogunesid retrohõngulisse Padise kooli saali korvpallihuvilised lapsed. SK KETS linnalaagrisse tuli külla legendaarne korvpallitreener Howard Frier T4G-st.

Päev oli sisutatud korvpalli arendavate treeningutega, distsipliiniga ning huvitavate harjutustega. Usun, et kõik lapsed said päeva jooksul paremaks.

Maitsvat kehakinnitust pakkusid Padise kooli kokad ning Leaderi ühisprojekti toetas Lääne-Harju Koostöökogu ja Lääne-Harju Spordikeskus.


Linnalaagri teisel päeva viis läbi Kalev Elken , kes on Kalevi Spordiakadeemia ÜKE peatreener. Oma ala üks juhtivamaid tipptreenereid Eestis.

Erinevad jõuharjutused, osavharjutused, mängud ja teatevõistlused. Energia jaotus mõnusasti terve päeva peale ära ning lastele väga meeldis ning juba küsiti, et millal uued trennid juba tulevad.

Padise linnalaagrid said teoks tänu Leaderi ühisprojektile. Tegemist on Lääne-Harju Spordikeskuse, Spordikool KETSi ja Paldiski Korvpalliklubi Lääne-Harju Koostöökogu Leaderi ühisprojektiga, mille eesmärk on siis pakkuda lastele sportliku tegevus Lääne-Harjus koolivaheaegadel.

Suur täna ka Padise Bussile ning Padise Põhikoolile

Järgmine linnalaager toimub peale aastavahetust Paldiski Spordihoones. Ootame rohket osavõttu!



bottom of page